Tandoori Wraps

Tandoori Wraps

Tandoori Wraps
Wraps maak ik vaker klaar, gewoon met een beetje van dit en een beetje van dat. Vandaag maakte ik het met zo’n Albert Heijn verspakket klaar (het was in de aanbieding toevallig). Ook een beetje snijden, beetje bakken en bouwen maar.

Ingrediënten: 1 AH verspakket voor Indiaase Tandoori Wraps of 2 sjalotjes, 1 kipfilet, 2 rode paprika’s, 1 aubergine, beetje water, tandooripaste, 1 avocado, 1 stukje rode peper, 1 tomaat, zout, 8 kleine wraps,

Aantal personen: 3

Bak 2 gesnipperde sjalotjes met 1 in blokjes gesneden kipfilet tot de kipfilet bruin is. Voeg 2 in blokjes gesneden paprika’s en 1 in blokjes gesneden aubergine toe. Bak een minuut of 3 mee. Voeg een beetje water toe samen met de tandooripaste. Roer goed door en laat 15 minuten zachtjes pruttelen. Pel en snijd ondertussen 1 avocado, snijd een rode peper (zonder zaadjes fijn) en snijd een tomaat in blokjes (zonder de zaadlijsten). Doe alles in een schaaltje en pureer het met een staafmixer. Breng op smaak met een beetje zout. Verwarm de wraps volgens aanwijzing in de pan of in de magnetron. Besmeer de wraps met de guacamole en vervolgens met de tandoorisaus. Vouw dicht. Eet smakelijk!

0
(486 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top