Pasta met Paprika, Ontbijtspek in Tomatensaus

Pasta met Paprika, Ontbijtspek in Tomatensaus

Pasta met Paprika, Ontbijtspek in Tomatensaus
Voor een derde dag op rij waren er treinproblemen. Zowel ‘s ochtends als ‘s middags. Pas ergens halverwege de ochtend richting het werk kunnen gaan en op de terugweg met blaadjes op het spoor weer voorzichtig terug gegaan naar Veenendaal. Omdat we nog geen boodschappen hadden gedaan was het koken met wat er in huis was en daar kan je best wel lekkere dingen mee maken.

Ingrediënten: pasta, 200 gram ontbijtspek, 1 prei, tijm, 2 paprika’s, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, oregano, poedersuiker, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 200 gram ontbijtspek tot het bijna knapperig is in een beetje boter. Voeg 1 in ringen gesneden prei toe en wat tijm. Bak kort mee. Voeg vervolgens 2 in blokjes gesneden paprika’s toe. Bak tot de paprika’s zacht zijn. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 1 blikje tomatenpuree toe. Breng op smaak met oregano, poedersuiker, zout en peper. Laat nog even pruttelen. Serveer de saus met de pasta. Eet smakelijk!

0
(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top