Domino’s Pizza – Veenendaal

Domino’s Pizza – Veenendaal

Domino's Pizza - Veenendaal bbq mixed grill
Een tijdje geleden lag er een bon in de bus van Domino’s Pizza Veenendaal. Ze hadden een nieuwe eigenaar en deze wilden middels een actie kennis maken met de buurt. Niet geheel toevallig was in de buurt van Domino’s Pizza nog een andere afhaalpizzeria geopend met weer andere aanbiedingen. Maar goed, deze bon liep tot en met 31 oktober, vandaag konden we nog een “tweede” pizza gratis bestellen.

Ik koos voor de Pizza BBQ Mixed grill een pizza met bbq-saus, gehakt, bacon, ham, kip, rode ui, paprika en mozzarella.

Domino's Pizza - Veenendaal americana
Michel nam de Pizza Americana een pizza met tomatensaus, ham, gehakt, peperoni en mozzarella. Michel was er even op de fiets langsgegaan. De bestelling ging vrij vlot en konden we snel aan tafel. De pizza’s waren prima.

Domino’s Pizza
Nieuweweg 87
3905 LH Veenendaal
Tel: 0318-517055

(131 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top