Toko Sin – Driebergen

Toko Sin – Driebergen

Toko Sin – Driebergen
Vandaag waren we in Doorn. Mooie gelegenheid om weer eens Indonesisch te halen bij Toko Sin. Dat hadden we al een tijd niet meer gedaan. We waren vandaag met zijn drieën, dus we hadden echt een complete rijsttafel. We delen namelijk altijd alles zodat je overal een beetje van kan proeven.

Op het bord: kruidige nasi, bami en mihoen. Verder kip kerrie, kip zoet zuur, babi ketjap, babi pangang, daging redang (rundvlees in kokossaus) en daging sambal goreng (pittig rundvlees). Niet op de foto: saté, atjar koening en sajoer boontjes en sajoer lodeh. Heerlijk gegeten!

Toko Sin
Traay 153b
3971 GE Driebergen-Rijsenburg

0
(104 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top