Café Gehlen – Zülpich

Café Gehlen – Zülpich

Café Gehlen - Zülpich
Vandaag zijn we naar het Romeinse stadje Zülpich geweest. Het begon nog droog, maar de regen zette toch al snel in. Ach we konden naar het Romeinse Thermen museum in Zülpich. Eerst lunchen, of eigenlijk taart eten. In Duitsland zie je bij de meeste bakkerijen de meest lekkere taarten staan. Kortom lunchen met taart in Zülpich. Dat deden we bij Café Gehlen, wat naast een lunchcafé ook een bakkerij en konditorei is.

ik nam er een stuk hazelnoot-nougat-slagroomtaart.

Café Gehlen - Zülpich
Michel nam een soort Schwarzwalder kirsch torte.

Café Gehlen - Zülpich
Britt een chocolademousse taart. Helaas zijn de foto’s niet zo scherp, maar de taart heerlijk! De lunchroom was wel wat ouderwets, een beetje jaren zeventig qua interieur, maar schoon en vooral heerlijke taart.

Café Gehlen
Münsterstraße 22
53909 Zülpich

0
(42 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top