Nobis – Aachen

Nobis – Aachen

Nobis - Aachen flammkuchen
Vandaag staat een dagje Aken op de planning. Via een stukje Nederland zijn we naar een P+R gegaan om verder per bus de stad in te gaan. Voor maar 5 euro mag je met 5 personen met de bus naar het centrum van Aken rijden. Helemaal goed. Na de busreis was het zo’n beetje tijd om te lunchen. We hebben dat gedaan bij Nobis. Hier kozen we alle drie voor de flammkuchen met spek en bieslook (en een warme chocolademelk). Kleine lunchzaak, een beetje ala Bakker Bart, maar dan Duits (en meer Duitse koffiekoeken).

Nobis
Adalbertstraße 6-10
52062 Aachen

0
(40 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top