Heimbacher Brauhaus – Heimbach

Heimbacher Brauhaus – Heimbach

Heimbacher Brauhaus - Heimbach heimischer Brauhaus schnitzel
Vandaag gaat Tom alweer richting huis. Kortom vroeg eten zodat hij weer bijtijds thuis kan zijn. We zijn wel weer lekker buiten de deur gaan eten. Deze keer wel in het Heimbacher Brauhaus, ook weer het restaurant op het Eifeler Tor park.

Ik nam daar een schnitzel, in Duitsland hoor je een keer schnitzel te hebben gegeten toch? Ik nam de Heimbacher Brauhaus schnitzel. Een schnitzel met Heimbacher donkerbiersaus, gebakken spek en ui en huisgemaakte aardappelpuree en een salade.

Heimbacher Brauhaus - Heimbach Heimbacher Brauhaus Pfanne
Michel koos voor de Heimbacher Brauhaus Pfanne. Dit was een soort mixed grill in een pannetje. In het pannetje een runder- en varkens-steak en een kipfilet met Heimbacher donkerbiersaus, gebakken aardappels en een salade.

Heimbacher Brauhaus - Heimbach
Britt en Tom namen allebei de pulled pork burger. Een broodje met pulled pork, koolsalade en barbecuesaus met patat en joppiesaus.

Heimbacher Brauhaus - Heimbach
Qua toetjes wilden Britt en ik beide de brownie met vanillesaus en chocolade ijs. Zoals je ziet is het een flink bord vol (en dit hoefde ik dus niet te delen met Britt, zij had zo’n zelfde bordje).

Heimbacher Brauhaus - Heimbach Schwedenbecher
Michel nam een Schwedenbecher. Dit was een coupe vanille-ijs met appelcompote en advocaat.

Heimbacher Brauhaus - Heimbach
Tom koos voor gebak uit de taartenvitrine. Iets met bladerdeeg, room en bessen. Ook hier hebben we weer heerlijk gegeten.

Heimbacher Brauhaus
Landal Eifeler Tor
Schwammenauel 6
52396 Heimbach

0
(82 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top