Waldhaus Grill – Mechernich

Waldhaus Grill – Mechernich

Waldhaus Grill - Mechernich bratwurst
Vandaag is het zo’n mooi weer, tijd voor een uitje. Inmiddels is Tom zaterdagavond ook gearriveerd, dus konden we vandaag met zijn vieren er op uit. We zijn naar het Hochwildpark Rheinland gegaan. In een groot omheind gebied kon je gewoon langs loslopende herten, everzwijnen en reetjes lopen. Andere dieren zaten in hokken, die ook nog lekker groot waren. Na de eerste ronde aan de ene kant van het park zijn we even gaan zitten bij het Waldhaus Grill. Buiten stond er iemand te grillen en in een Airfryer werden er frietjes gebakken.

Waldhaus Grill - Mechernich salade
Michel, Tom en ikzelf namen alledrie een bratwürst van de grill. Britt koos voor een rucola salade. Heerlijk in het zonnetje op het terras hebben we het gegeten. Heerlijk! Ook een leuk park om te wandelen.

Waldhaus Grill
An den Kiefern 300
Hochwildpark Rheinland
53894 Mechernich

0
(50 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top