Muffins met Salted Caramelvulling

Muffins met Salted Caramelvulling
De salted caramel vulling had ik een tijdje geleden van Oetker gekregen. Leuk om het nu eens uit te proberen, maakt een naturel muffin toch net even anders.

Ingrediënten: 125 gram boter, 2 eieren, 50 ml water, 1 pak Oetker muffins naturel, 1 zakje Oetker salted caramel vulling, wit fondant, roze fondant, poedersuiker,

Aantal muffins: 12

Verwarm de oven voor op 200 graden. Mix 125 gram boter zacht. Voeg 2 eieren, 50 ml water en de bakmix uit het pak toe. Meng tot een glad beslag. Doe in een cupcakebakvorm de cupcakevormpjes. Vul met het beslag. Zet de muffins ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de muffins vervolgens afkoelen tot het handwarm is. Vul de cupcakes volgens de aanwijzing op de verpakking met de salted caramel vulling. Maak daarna van het witte en roze fondant leuke figuurtjes. Plak de figuurtjes met een mengsel van poedersuiker met een heel klein beetje water aan de cupcakes. Smul ze.

(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Ook lekker :