Chocolademuffins

Chocolademuffins

Chocolade Muffins
Chocolademuffins, heerlijk. Dat leek me een goede traktatie voor het werk. Ik maakte het gewoon met een pak van Oetker. Lekker makkelijk, even geen bloem, suiker en chocolade afwegen maar gewoon gaan.

Ingrediƫnten: 90 gram boter, 2 eieren, 50 ml water, 1 pak Oetker verwen muffins met pure & witte chocoladestukken,

Aantal muffins: 10

Verwarm de oven voor op 200 graden. Mix 90 gram boter zacht. Voeg 2 eieren, 50 ml water en de bakmix uit het pak toe. Meng tot een glad beslag. Roer de chocoladestukjes (houdt wel wat achter) door het beslag. Doe in een cupcakebakvorm de papieren cupcakevormpjes. Vul het met het beslag. Druk de overgebleven stukjes chocolade zachtjes in het beslag, maar er niet helemaal in. Verdeel er wat van het parelsuiker uit de verpakking over. Zet de muffins ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Smul ze.

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top