Saltimbocca in Champignons-Tomatensaus

Saltimbocca in Champignons-Tomatensaus

Saltimbocca in Champignons-Tomatensaus
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, tijm, 5 tomaten, 2 geroosterde paprika’s, Provençaalse kruiden, zout, 2 schnitzels, peper, paar blaadjes basilicum, 4 plakjes rauwe ham, 250 gram champignons, knoflookpoeder,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal en wat tijm. Bak tot de ui zacht is. Voeg 5 in blokjes gesneden tomaat en 2 gesneden, geroosterde paprika’s toe. Bak een paar minuten mee. Puree het geheel met een staafmixer. Breng de saus op smaak met Provençaalse kruiden en zout. Laat de saus nog even pruttelen.

Bestrooi 2 schnitzels met zout en peper. Leg er blaadjes basilicum op. Leg er vervolgens op beide schnitzels elk 2 plakjes rauwe ham. Rol de schnitzels op. Bak de schnitzels rondom bruin. Voeg 250 gram in kwarten gesneden champignons toe. Bak tot de champignons gaar zijn. Breng de champignons op smaak met knoflookpoeder en wat peper. Voeg de tomatensaus toe. Warm het geheel nog even goed door. Eet smakelijk!

0
(39 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top