De Espeterhoeve – Barneveld

De Espeterhoeve – Barneveld

De Espeterhoeve Barneveld tomatensoep
Vandaag ben ik jarig! Op je verjaardag doe je leuke dingen, of in mijn geval eet je lekker! Michel en Britt waren net als ik vrij vandaag en hebben een high tea geboekt in Barneveld bij de Espeterhoeve. Dat is een schenkerij annex woonwinkel annex bloemenwinkel. Allemaal leuke dingen bij elkaar. We kregen een uitgebreide high tea die begon met tomatensoep met een wel heel luchtige soep stengel in een weckpotje.

De Espeterhoeve Barneveld quiche
Te gelijk met de tomatensoep kwam de quiche, een spinazie met tomaat quiche.

De Espeterhoeve Barneveld
Daarna kwam het hartige en zoete op tafel wat we steeds hebben afgewisseld. Op het hartige bord mini-ciabatta’s met zalmsalade, bruin brood met kruidenkaas en parmaham en croissantjes met romige notenkaas.

De Espeterhoeve Barneveld
Op het onderste deel van de zoete etagère: cupcakes met aardbeienmousse-topping en scones. Hierbij ook nog clotted cream en jam wat niet op de foto staat.

De Espeterhoeve Barneveld
Boven op de zoete etagère: wortelcake, kruimelabrikozentaart en bonbons.

De Espeterhoeve Barneveld
Na al dat lekkers kwam er ook nog een toetje: een koude frambozensmoothie. Bij dit lekkers hadden we twee kannen thee: VOC-thee en passievrucht-citrusthee. We hebben zo’n beetje alles op gekregen! Maar daarna kon er ook echt niets meer bij. In ieder geval was het geslaagd en zeker een leuk adres om te high tea-en of gewoon te snuffelen in de oude hoeve bij de woon- en bloemenwinkel.

De Espeterhoeve
Espeterweg 5
3771 RK Barneveld

0
(238 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “De Espeterhoeve – Barneveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top