Spaghetti met Worst in Tomatensaus

Spaghetti met Worst in Tomatensaus

Spaghetti met Worst in Tomatensaus
Ingrediënten: spaghetti, 5 chipolataworstjes, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 1 potje wortels, 1 blikje tomatenpuree, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel ketjap manis, augurkjes,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Haal het vel van de chipolataworstjes. Draai van het worstvlees balletjes. Bak de balletjes bruin. Voeg 1 gesnipperde ui met 2 teentjes knoflook en wat tijm. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 potje wortels, 1 blikje tomatenpuree, 1 blik tomaatblokjes en 1 eetlepel ketjap manis toe. Laat de saus 10 minuten pruttelen. Serveer de saus met de spaghetti. Doe er op je bord augurkjes bij. Eet smakelijk!

(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top