Gys – Utrecht

Gys – Utrecht

Gys Utrecht broodje makreel
Het liep vandaag anders dan ik dacht. Eigenlijk zou ik een hele dag buiten de deur zijn, afspraak inclusief lunch. Alleen dat ging dus niet door en zelf had ik geen lunch meegenomen. Wat dan? Broodjes in de kantine vind ik niks, maar ik zit qua locatie in de buurt van de Amsterdamsestraatweg en daar zit genoeg om iets lekkers te halen. Ik koos voor Gys. Hier loop ik tijdens de lunchwandelingen vaak langs, tijd om daar eens wat te proeven. Goede keuze bleek!

Bij Gys kan je gewoon daar eten, ook afhalen. Mooi. Ik twijfelde tussen twee broodjes, de rundermuis en makreel. Van drie personen, een collega en twee Gys-medewerkers, kreeg ik te horen dat het broodje makreel wel echt een aanrader was. Prima doe ik dat. Het broodje was snel klaar en werd verpakt in een stevig doosje. Het was een dikke bruine boterham belegd met rucola salade, appel, rode ui, bosui, sambal en natuurlijk makreel. Alles was heerlijk vers, zeker een aanrader om eens te gaan eten (of af te halen als je eens geen lunch bij je hebt).

Gys
Amsterdamsestraatweg 113
3513 AC Utrecht

0
(90 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top