Rijst met Kipfilet, Paprika en Champignons in Pindasaus

Rijst met Kipfilet, Paprika en Champignons in Pindasaus

Rijst met Kipfilet, Paprika en Champignons in Pindasaus
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 theelepel sambal, 2 kipfilets, 1/2 eetlepel Surinaamse kerriepoeder, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 200 ml kokosmelk, 2 eetlepels pindakaas, 1 eetlepel chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, handje pinda’s,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal. Bak tot de ui zacht is. Voeg 2 in blokjes gesneden kipfilets en 1/2 eetlepel Surinaamse kerriepoeder toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 gesneden rode paprika en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 200 ml kokosmelk, 2 eetlepels pindakaas, 1 eetlepel chilisaus en 1 eetlepel ketjap manis toe. Laat de saus op middelhoog vuur iets inkoken. Serveer met de rijst en pinda’s. Eet smakelijk!

0
(233 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Rijst met Kipfilet, Paprika en Champignons in Pindasaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top