Gehaktballetjes in Champignon-Paprikasaus

Gehaktballetjes in Champignon-Paprikasaus


Ingrediënten: 250 gram gehakt, 1 theelepel Surinaamse kerriepoeder, knoflookpoeder, zout, 1/2 eetlepel chilisaus, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 250 ml water, 1 zakje Knorr Rahm-Champignons,

Aantal personen: 2

Meng 250 gram gehakt met 1 theelepel Surinaamse kerriepoeder, een beetje knoflookpoeder, wat zout en 1/2 eetlepel chilisaus. Maak er 12 gehaktballetjes van. Bak de gehaktballetjes bruin en gaar. Schep ze uit de pan en houdt het even apart. Bak 1 in kleine blokjes gesneden rode paprika met 250 gram in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn. Voeg 250 ml water en de inhoud van het zakje Knorr rahm-champignons toe. Breng zachtjes aan de kook. Doe de gehaktballetjes nog even terug in de pan. Warm even mee in de saus. Eet smakelijk!

0
(123 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top