Kaneelbroodjes

Kaneelbroodjes

Kaneelbroodjes
Dit is zo simpel en zo lekker! Wat heb je nodig? 1 blik supercroissants en kaneelsuiker.

Verwarm de oven voor op 200 graden. Haal het croissantdeeg uit het blik. Snijd het deeg in 3 rechthoekige stukken. Duw de snijrandjes dicht. Bestrooi met kaneelsuiker. Rol het deeg vanaf de korte kant op. Snijd het deeg in 5 stukken. Ga zo verder met de andere 2 stukken croissantdeeg. Bekleed een browniebakblik met bakpapier. Leg de deegrolletjes in de vorm, niet al te dicht op elkaar. Zet het brownieblik in de voorverwarmde oven voor ongeveer 10 minuten. Laat het iets afkoelen en deel de kaneelbroodjes met elkaar!

0
(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top