Pasta met Artisjok en Champignons in Tomatensaus

Pasta met Artisjok en Champignons in Tomatensaus
Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 2 teentjes knoflook, salami, kipreepjes,3 artisjokharten, champignons, 1 blik tomaatblokjes, scheutje chilisaus, zout, peper, geraspte kaas, basilicum,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, salami en kipreepjes. Bak tot de ui zacht is. Voeg 3 in stukjes gesneden artisjokharten en champignons toe. Bak kort mee. Voeg daarna 1 blik tomaatblokjes en een scheutje chilisaus toe. Breng op smaak met zout en peper. Warm goed door. Serveer met de macaroni, geraspte kaas en basilicum. Eet smakelijk!

(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*