Hachee

Hachee

Hachee
Ingrediënten: 400 gram rundvlees, zout, peper, 4 uien, 1 blikje tomatenpuree, 1 theelepel sambal, 1 maggiblokje, 500 ml water, 1 laurierblaadje, Provençaalse kruiden, kruidnagelpoeder, 1 appel,

Aantal personen: 3

Bestrooi 400 gram in blokjes gesneden rundvlees met zout en peper. Bak het rundvlees in hete boter. Voeg 4 gesnipperde uien (groot) toe. Roerbak tot de uien zacht zijn. Voeg 1 blikje tomatenpuree, 1 theelepel sambal, 1 verkruimeld maggiblokje, 1 laurierblaadje, Provençaalse kruiden naar smaak en ongeveer 500 ml water toe. Breng al roerend aan de kook. Laat kort koken. Zet het vervolgens op een lager vuurtje met de deksel er op. Laat 2 uur zachtjes pruttelen. Voeg op het laatst 1 geschilde en in blokjes gesneden appel toe. Vis het laurierblaadje er uit. Laat kort mee koken. Eet smakelijk!

0
(61 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top