Straat-Pizza met Pizza on Wheels

Straat-Pizza met Pizza on Wheels

Straat-Pizza met Pizza on Wheels
Eindelijk was het dan zo ver, weer een buurtfeestje sinds jaren. Dit keer geen buurtbarbecue, maar een straatpizza. Al vroeg in de middag kwam Pizza on Wheels de pizzaoven op wielen rokend en wel brengen en werd de eerste proefpizza door de buurman gebakken.

Straat-Pizza met Pizza on Wheels
Het deeg werd gerold, de pizza’s werden voorzien van toppings en de pizza’s werden gebakken. Zelfs de kleintjes maakten en bakten zelfs hun eigen pizza’s (of voor hun mama of papa).

Straat-Pizza met Pizza on Wheels
Er werden ook nieuwe pizza’s verzonnen. Een pizza met appel en kaneelsuiker is al lekker maar je kan ook een calzone pizza maken met marshmallows en chocolade met kaneelsuiker op de bovenkant. Goede actie buurman!

Straat-Pizza met Pizza on Wheels
Aan het einde van de avond werden nog wat laatste marshmallows aan stokjes geregen en geroosterd in de pizzaoven. Nadat de oven weg was hebben we nog met een vuurkorf buiten gezeten. We hadden het vandaag dan ook enorm getroffen, pas na 12 uur vielen de eerste druppels. Het was een enorm geslaagde avond, iedereen was enthousiast over de pizza’s en de Pizza on Wheels pizza oven.

Straat-Pizza met Pizza on Wheels
Wil je trouwens een impressie hoe leuk een pizzafeestje met Pizza on Wheels kan zijn. Kijk dan ook even op hun Facebookpagina.

0
(114 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top