Quinoa met Ui, Ven­kel, Zoe­te Aard­ap­pel en Ba­ha­rat

Quinoa met Ui, Ven­kel, Zoe­te Aard­ap­pel en Ba­ha­rat
Ingrediënten: quinoa, 1 ui, 1 eetlepel baharat-kruiden, 1 zoete aardappel, 1 blik tomaatblokjes, 300 gram soepballetjes, 1 venkel, 1 eetlepel chilisaus, peper, zout,

Aantal personen: 3

Bereid de quinoa volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 eetlepel baharat-kruiden tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden zoete aardappel toe. Bak 5 minuten mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes, 300 gram soepballetjes en 1 in ringen gesneden venkel toe. Laat ongeveer 15 minuten zachtjes stoven. Breng op smaak met 1 eetlepel chilisaus, peper en zout. Serveer met de quinoa. Eet smakelijk!

(37 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*