Pizza Cottage Cheese, Champignons, Prei en Spek

Pizza Cottage Cheese, Champignons, Prei en Spek

Pizza Cottage Cheese, Champignons, Prei en Spek
Ingrediënten: 9 plakjes ontbijtspek, 1 ui, 1 prei, 250 gram champignons, kant-en-klaar flammkuchen-deeg van Tante Fanny, cottage cheese (hüttenkäse), geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de plakjes ontbijtspek op laag vuur knapperig. Leg het spek apart en laat het afkoelen. Bak 1 in ringen gesneden ui op laag vuur in het achtergebleven vet tot de ui goudbruin en zacht is. Voeg vervolgens in nieuwe boter 1 in ringen gesneden prei en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn.

Leg op een bakplaat het flammkuchendeeg. Smeer er cottage cheese over. Beleg vervolgens met de gesnipperde ui, prei en champignons en de uitgebakken spek. Strooi als laatste geraspte kaas er over. Schuif de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(100 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top