I Love Sushi – Veenendaal

 I love sushi
Britt en ik aten vandaag met zijn twee en dat werd een feestmaaltijd (mag ook wel want morgen, 26 augustus, bestaat Brutsellog 11 jaar). Britt had bij I Love Sushi een family-box sushi besteld. Een box met maar liefst 72 stukjes sushi.

In de box: 4x Nigiri Sake, Mauro, Ebi, Kani, Tamago en Inari, 6x Sake, Mauro, Kappa en Kani maki 16x California roll, 8x Tempura Ebi roll. Heel veel keus! We kregen niet alles op, maar dat is dan voor lunch morgenochtend of als snack vanavond.

I Love Sushi
Kerkewijk 27
3901EB Veenendaal
Tel: 0318-731038

(190 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “I Love Sushi – Veenendaal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.