Bagels & Beans – Ede

Bagels & Beans – Ede

Bagels & Beans - Ede
Op zondag naar Ede? We hadden iets gezien bij de Mediamarkt en die is daar op zondag open. Eerst hebben we nog wat geluncht. Dat hebben we gedaan bij Bagels & Beans. We begonnen met een gezond sapje. Ik een wortel-sinaasappelsap en Michel een bananensap. Vrij snel kwamen ook de bagels. Ik nam de speltbagel vega-kip. Dit is een bagel belegd met vegetarische kipstukjes van de Vegetarische slager met koriander, teriyakisaus, sesamzaadjes en sla.

Bagels & Beans - Ede
Michel nam een bagel BLT. Een bagel belegd met bacon van het Livarvarken, lettuce (sla dus), tomaat, mayonaisedressing en pijnboompitjes. Beide broodjes waren goed belegd. Ik had geluk, want ik heb helemaal geen koriander geproefd, volgens mij zat dat er niet op. Zowel de sapjes als de bagels waren erg lekker.

Bagels & Beans
Achterdoelen 21
6711 AV Ede

0
(127 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top