Stipplein – Veenendaal

Stipplein – Veenendaal

Stipplein - Veenendaal
Vandaag was de wielerronde Arnhem-Veenendaal. Kortom Michel’s dagje! Pas bij de rondjes door Veenendaal-Rhenen ben ik aangehaakt. De eerste doorkomst hebben we in de hoofdstraat gezien. Daarna richting de finish, wel met een milkshake van MacDonalds. Bij de finish hebben we nog een doorkomst gezien en daarna de finish. De Nederlands kampioen wielrennen, Dylan Groenewegen, heeft gewonnen. De finish was pas rond half 8, daarna was het dus wel tijd om te gaan eten. Michel had zin om te eten bij het Stipplein. Doen we!

Beide kozen we er voor de TexMex burger. Dit is een black angusburger met bacon, nachochips, jalapenopepers en gesmolten kaas. Erbij een coleslaw-salade en verse frietjes. Nu ik dit zo typ, heb ik het idee dat ik de bacon heb gemist. In ieder geval was de smaak lekker zo’n burger van de josper-grill.

Stipplein
Kees Stipplein 6
3901 TP Veenendaal

0
(105 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Stipplein – Veenendaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top