Kipfilet Gevuld met Brie en Tomaat

Kipfilet Gevuld met Brie en Tomaat
Van de hapjes van Britt’s verjaardag had ik onder andere nog brie, snoeptomaatjes en rauwe ham over. Dat kan mooi in en om een kipfilet. Zo hadden we vandaag weer een feestmaal.

Ingrediënten: 2 kipfilets, plakjes brie, snoeptomaatjes, kipkruiden, 6 plakjes rauwe ham,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd 2 kipfilets open en plet de kipfilets een beetje. Leg op één kant (van elke kipfilet) plakjes brie en schijfjes tomaat. Vouw de kipfilets dicht. Bestrooi de kipfilets met kipkruiden. Omwikkel beide kipfilets elk met 3 plakjes rauwe ham. Leg de kipfilets in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(126 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.