Spaghetti in Romige Tomaten-groentesaus


Ingrediënten: spaghetti, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 400 gram macaroni/spaghettigroenten, 1 blikje tomatenpuree, 125 ml kookroom, zout, peper, knoflookpoeder,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar. Bak 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 400 gram macaroni/spaghetti groenten toe. Bak tot de groenten gaar zijn. Voeg een blikje tomatenpuree en 125 ml kookroom toe. Roer even door. Breng op smaak met zout, peper en knoflookpoeder. Warm het geheel goed door. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

(39 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.