Worstjes in Deeg

Worstjes in Deeg

Worstjes in Deeg
Ingrediënten: 140 gram bloem, 4 eieren, 300 ml melk, 1 eetlepel mosterd, zout, peper, 3 worsten, 6 plakjes ontbijtspek,

Aantal personen: 3

Maak een paar uur van te voren al het beslag. Doe 140 gram bloem in een kom en doe daar al roerende 1 voor 1 de 4 eieren erbij. Voeg vervolgens 300 ml melk toe en klop tot een glad beslag. Voeg 1 eetlepel mosterd toe. Breng op smaak met zout en peper.

Verwarm de oven voor op 200 graden. Omwikkel 3 worsten elk met 2 plakjes ontbijtspek. Leg de worstjes in de ovenschaal. Giet het beslag in de ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(76 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top