Worstjes in Deeg

Worstjes in Deeg

Worstjes in Deeg
Ingrediƫnten: 140 gram bloem, 4 eieren, 300 ml melk, 1 eetlepel mosterd, zout, peper, 3 worsten, 6 plakjes ontbijtspek,

Aantal personen: 3

Maak een paar uur van te voren al het beslag. Doe 140 gram bloem in een kom en doe daar al roerende 1 voor 1 de 4 eieren erbij. Voeg vervolgens 300 ml melk toe en klop tot een glad beslag. Voeg 1 eetlepel mosterd toe. Breng op smaak met zout en peper.

Verwarm de oven voor op 200 graden. Omwikkel 3 worsten elk met 2 plakjes ontbijtspek. Leg de worstjes in de ovenschaal. Giet het beslag in de ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(76 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top