Bami met Shaslick
Vandaag was het weer ouderwets druk in ons keukentje. Ik maakte de bami, Britt bakte de shaslicks en Michel maakte zijn beroemde pindasaus.

Ingrediënten: mie, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, ketoembar, komijnpoeder, chilipoeder, kurkuma, gemberpoeder, knoflookpoeder, kerriepoeder, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 prei,

Aantal personen: 3

Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal. ketoembar, komijnpoeder, chilipoeder, kurkuma, gemberpoeder, knoflookpoeder, kerriepoeder en 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 in ringen gesneden prei toe. Bak even mee. Voeg vervolgens de gekookte mie toe. Roerbak even op hoog vuur en klaar! Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *