Rijst met Kipfilet, Peultjes en Banaan

Rijst met Kipfilet, Peultjes en Banaan

Rijst met Kipfilet, Peultjes en Banaan
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 100 gram peultjes, 250 gram champignons, 3 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels sesamolie, 100 ml water, 1 eetlepel maïzena, 1 banaan,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 100 gram peultjes toe en wok 5 minuten mee. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Maak ondertussen een saus van 100 ml water, 1 eetlepel maïzena, 3 eetlepels ketjap manis en 2 eetlepels sesamolie. Voeg de saus en 1 in plakjes gesneden banaan toe aan het geheel. Warm het nog even goed door. Breng op smaak met een beetje zout. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

(170 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top