Rijst met Kipfilet, Peultjes en Banaan

Rijst met Kipfilet, Peultjes en Banaan

Rijst met Kipfilet, Peultjes en Banaan
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 100 gram peultjes, 250 gram champignons, 3 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels sesamolie, 100 ml water, 1 eetlepel maïzena, 1 banaan,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 100 gram peultjes toe en wok 5 minuten mee. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Maak ondertussen een saus van 100 ml water, 1 eetlepel maïzena, 3 eetlepels ketjap manis en 2 eetlepels sesamolie. Voeg de saus en 1 in plakjes gesneden banaan toe aan het geheel. Warm het nog even goed door. Breng op smaak met een beetje zout. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(170 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top