De Veldkeuken – Bunnik

De Veldkeuken – Bunnik

De Veldkeuken – Bunnik
Vandaag geluncht bij Amelisweerd (nabij Utrecht), om precies te zijn bij de Veldkeuken. De Veldkeuken bevindt zich langs de Krommerijn in het koetshuis van landhuis Oud Amelisweerd. Op de menukaart vegetarische gerechten die 100% biologisch zijn en vol zitten van ingrediënten uit de eigen historische moestuin. Dit wilden we wel eens proberen.

In de knechtenkamer van het koetshuis hebben we na een latte macchiato en een landgoedthee heerlijk geluncht. Allebei kozen we voor de Veldkeuken Speltburger. Een broodje belegd met de speltburger, peterselie-citroenmayonaise, gekonfijte rode ui en scamorza. Erbij een frisse salade. Scamorza is trouwens een Italiaans peervormig kaasje van volle koemelk. Het duurde allemaal wat langer, het was ook best druk, maar we waren beide verrast van de smaken. Vegetarisch is eigenlijk best lekker als het met zulke verse producten is bereid.

De Veldkeuken
Koningslaan 11a
3981 HD Bunnik

0
(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top