Risotto

Risotto

Italiaanse risotto
Pakjes en zakjes, ik moest het deze week weer eens proberen. Zowel gisteren als vandaag uit een pakje gegeten met wel de nodige groenten er bij, dat dan weer wel. Beviel het, nee, eigenlijk kan je het net zo goed zelf bedenken qua kruiden en dergelijke. Het is alleen zo makkelijk dat je niet hoeft na te denken. Het is inmiddels wel een stuk minder zout dan vroeger, tenminste dat dachten we.

Ingrediënten: 1 pak Knorr Italiaanse Risotto, 1 kipfilet, 1 ui, 250 gram champignons, 100 ml witte wijn, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Laat de gedroogde paddenstoelen uit het pak Knorr Italiaanse risotto wellen in 500 ml lauwwarm water. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin. Voeg 1 gesnipperde ui met 250 gram fijngehakte champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg de risotto rijst uit het pak toe en bak kort mee. Blus met 100 ml witte wijn. Voeg de gewelde, gedroogde paddenstoelen toe samen met het water. Laat 20 minuten zachtjes koken. Voeg de kruiden uit het pak toe en wat geraspte kaas. Laat de kaas smelten. Eet smakelijk!

0
(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top