Beef Teriyaki

Beef Teriyaki

Beef Teriyaki
Ingrediënten: 2 biefstukjes 1 pak Knorr Beef Teriyaki, 3 eetlepels olie, 150 gram champignons, 150 gram peultjes, 3 bosuitjes, 350 ml water,

Aantal personen: 2

Marineer 2 in reepjes gesneden biefstukjes in de marinademix gemengd met 3 eetlepels olie uit het pak Knorr beef teriyaki. Laat 10 minuten marineren. Kook de rijst uit het pak volgens de aanwijzing. Bak de gemarineerde biefstukreepjes even aan in hete olie. Voeg 150 gram gesneden champignons, 150 gram gesneden peultjes en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Bak een minuut of 5 mee. Voeg vervolgens de sausmix uit de verpakking toe met 350 ml water. Laat zachtjes koken tot de saus wat ingedikt is. Serveer met de rijst.

0
(65 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top