Vegetarische Balletjes bij IKEA Duiven

Vegetarische Balletjes bij IKEA Duiven

Vegetarische Balletjes bij Ikea Duiven
Ze zijn er nog niet zo heel lang bij IKEA: de vegetarische balletjes. Die moesten we toch eens proberen nu we er toch waren. We kregen 12 “Veggy Balls” met wat sperziebonen en naar keuze frietjes of aardappelpuree. Ik heb voor friet gekozen, want tja dan heb je meer het Zweedse balletjes gevoel. Jammer dat er geen Zweedse balletjes saus over de balletjes waren, maar goed zo zonder de saus is dit gerecht ook prima voor vegans. De balletjes waren prima, bruine balletjes met maïs, paprika en erwten er in. De sperziebonen vond ik niet echt lekker, wat muffig helaas. Erbij hadden we nog een aardbeiensmoothie, die erg lekker was en een chocolademousse.

IKEA Duiven
Biograaf 2
6921 EV Duiven

0
(97 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top