Surinaamse Bami

Surinaamse Bami

Surinaamse Bami
Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 kipfilet, Chinese vijfkruidenpoeder, 1 prei, 1 blikje tomatenpuree, 4 eetlepels sojasaus, 3 eetlepels ketjap manis,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet met Chinese vijfkruidenpoeder toe. Bak de kipfilet bruin. Voeg 1 in ringen gesneden prei toe. Bak tot de prei zacht is. Voeg 1 blikje tomatenpuree, 4 eetlepels sojasaus en 3 eetlepels ketjap manis toe. Warm even mee. Doe de spaghetti erbij en warm het geheel nog even door. Eet smakelijk!

0
(155 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top