Macaroni met Kipfilet in Bonensaus

Macaroni met Kipfilet in Bonensaus


Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 wortel, 1 blik Bonduelle gemengde bonen, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, zout, peper,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar. Bak 1 gesnipperde ui met 2 teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 dungesneden wortel toe. Bak even mee. Voeg daarna 1 blik gemengde bonen en 1 blik tomaatblokjes toe. Breng op smaak met 1 eetlepel chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, zout en peper. Laat het geheel 10 minuten pruttelen. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!

0
(89 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top