Hot Beef van Enoki Utrecht Centraal

Hot Beef van Enoki Utrecht Centraal

Hot Beef van Enoki Utrecht Centraal
Nog steeds geen wekelijkse boodschappen gedaan. Er moest dus weer wat verzonnen worden voor het avondeten. Aangezien ik me nu echt niet hoef te haasten op Utrecht Centraal, de trein die ik normaal neem rijdt de hele zomer al niet, ben ik op Utrecht Centraal wat gaan zoeken. Ik kwam uit bij Enoki, een nieuwe NS-stations formule wat ooit bedacht is door de jongens achter Mister Kitchen. Dat Mister Kitchen hier achter zat kwam ik ook pas later achter. In ieder geval had ik wel zin in noodles en was ik wel benieuwd of Enoki een goede opvolger is van Charlie Chiu (die is al zo lang weg van de traverse van Utrecht Centraal naar Hoog Catherijne maar was lekker).

Wat heb heb ik meegenomen? De hotbox “hot beef”. Dit was zacht gestoofd rundvlees met bimi (een soort broccoli), edamame boontjes en kastanjechampignons. Ons oordeel? Lekker, maar niet echt speciaal. We hebben wel eens lekkere noodles gegeten. Leuk voor een keer.

Enoki
Utrecht Centraal (fresh food court)

0
(103 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top