Florissant – Wageningen

Florissant – Wageningen

Florissant – Wageningen
Vandaag zijn we eens naar Wageningen gegaan. Eigenlijk om naar de molen te gaan, maar daar zijn we niet geweest. In plaats van broodmeel hebben we in Wageningen lekkere broodjes bij de bakker gehaald. In ieder geval hebben we er ook lekker geluncht bij Florissant. Je moet wel even weten waar het zit, in een steekje aan de Hoogstraat (de winkelstraat van Wageningen). In het steegje staan een aantal tafeltjes buiten en daar hebben we heerlijk gezeten. Maar wat hebben we gegeten?

Michel en ik namen een broodje van de dag. Dit was brood met zelfgemaakte rode pesto, salami, gegrilde courgette en champignons en fetakaas. Dat eventjes in de oven en voilà, dan krijg je een bordje zoals hierboven op de foto.

Florissant Wageningen
Britt nam het broodje ‘By the farm’. Dit was een broodje belegd met geitenkaas, gekarameliseerde appeltjes, amandel, tijm-honing en gebakken spek. Ook de geitenkaas was gesmolten. Beide broodjes waren heerlijk. Verder een leuk plekje, rustig en toch lekker in het centrum van Wageningen.

Florissant
Hoogstraat 48a (2e kloostersteeg)
6701 BW Wageningen

0
(109 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top