Runderköfte Salade

Runderköfte Salade

Runderköfte Salade
Deze maaltijdsalade had ik eerder deze week ook al gekocht. Het leek me een lekkere salade, de runderköfte salade. Echter de koriander in deze salade overheerste best en dan heb je net het idee of je zeep zit te eten. Daarom eigenlijk maar een paar happen gegeten en daarna toch een frikandelletje gebakken.

0
(38 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 thoughts on “Runderköfte Salade

  1. Dag Anja,
    Wat ben ik blij dat jij dat ook hebt: koriander smaakt naar zeep! Ik kan er niet aan wennen, verse koriander. Ik had het vorig jaar voor’t eerst in mijn kruidentuin, heb geprobeerd aan de smaak van de verse blaadjes te wennen, maar het is me niet gelukt! Ik vind het zó naar zeep smaken! En jij dus ook 🙂
    Schrale troost: het ligt niet aan mij hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top