Pizza met Spinazie en Worstjes

Pizza met Spinazie en Worstjes


Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 4 chipolataworstjes, 300 gram spinazie, pizzadeeg, 250 ml crème fraîche, kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 4 in stukjes gesneden chipolataworstjes tot de chipolataworstjes gaar zijn. Voeg 300 gram spinazie toe en laat de spinazie slinken. Laat iets afkoelen.

Leg het pizzadeeg op een ovenplaat. Bestrijk het pizzadeeg met ongeveer 250 ml crème fraîche. Verdeel de spinazie en worstjes er over. Strooi er vervolgens geraspte kaas over. Zet de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top