Wraps met Kip Kerrie

Wraps met Kip Kerrie

Wraps met Kip Kerrie
Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 theelepel sambal, 1 theelepel Surinaamse kerriepoeder (nandan masala), 1 kipfilet, 250 gram champignons, 3 bosuien, 200 ml kokosmelk, kurkuma, kerriepoeder, 6 wraps,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 theelepel sambal en 1 theelepel Surinaamse kerriepoeder tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 3 in ringen gesneden bosuien toe. Bak kort mee. Voeg 200 ml kokosmelk toe. Breng het kort aan de kook. Breng op smaak met kurkuma en kerriepoeder. Laat het geheel zachtjes pruttelen. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Vul de wraps met de kip kerrie. Eet smakelijk!

(82 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top