Hapjes in de Panoramatrein

Hapjes in de Panoramatrein

Hapjes in de Panoramatrein longhaas met ingelegde komkommer en knoflook
Vandaag mocht ik mee met de Panoramatrein een kans die ik niet aan mij voorbij liet gaan. Dagelijks reis ik op en neer met de trein naar mijn werk, een rit van niks en zonder allerlei lekkers. Vandaag kon ik gewoon genieten van allerlei hapjes in de trein. Gewoon aan een tafeltje, zoals je hebt in een restaurant, maar dan met een landschap wat aan je voorbij trekt als uitzicht. Leuk! Wat kregen we tijdens de anderhalf uur durende treinreis op tafel?

De starter was longhaas met ingelegde komkommer en knoflook.

Hapjes in de Panoramatrein velouté van pastinaak met paling
Het tweede hapje was een velouté van pastinaak met paling.

Hapjes in de Panoramatrein
Het derde hapje huisgerookte zalm met mierikswortelmayonaise, rucola en een krokantje.

Hapjes in de Panoramatrein tarte tatin
Het dessert, wat ik echt het lekkerst vond (niet raar want ik ben dol op toetjes): tarte tatin “Bocuse” geserveerd met butterscotch en roomijs. De tarte tatin was nog goed warm, in combinatie met het koude ijs en het koekje. Heerlijk!

Het was een leuke ervaring om mee te maken. Lekker eten, mooi ambiance en de mooie verschillende landschappen van Nederland.

Normaal duurt de reis drie uur en krijg je een echt diner, wij kregen in anderhalf uur allerlei kleine hapjes

0
(137 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top