Hugo’s Pannenkoeken – Veenendaal

Hugo’s Pannenkoeken – Veenendaal

Hugo's Pannenkoeken - Veenendaal Noorse pannenkoek
Jaren hebben we geen enkel pannenkoekenrestaurant in Veenendaal gehad en nu hebben we er zelfs twee. Begin deze week is Hugo’s Pannenkoeken geopend. Gloednieuw dus. Omdat het lekker weer was, zijn we er lekker naar toe gefietst en hebben we er lekker geluncht. Beide kozen we voor een Hugo’s specialiteiten pannenkoek. Wel elk een ander.

Ik koos er voor de Noorse pannenkoek. Deze pannenkoek was belegd met gerookte zalm, courgette, dille en rucola. Erbij een schaaltje kruidenboter.

Hugo's Pannenkoeken - Veenendaal Veluwse pannenkoek
Michel nam de Veluwse pannenkoek. Dit was een pannenkoek met Veluws stoofvlees, rucola en bessencompote. Beide pannenkoeken waren goed belegd en lekker. Bediening was goed, alleen zou ik als bediening wel gek worden van mensen die van tafeltje gaan wisselen nadat ze besteld hebben. In ieder geval goed gegeten op een fijn terras.

Hugo’s Pannenkoeken
Grebbeweg 1
3902 HG Veenendaal
Tel: 0318-248109

(437 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top