Gehaktballen gevuld met Kaas

Gehaktballen gevuld met Kaas

Gehaktballen gevuld met Kaas
Gehaktballen gevuld met een blokje kaas, dat leek me wel wat om te maken. Bij de kaasboer een plat stukje kaas gehaald voor de blokjes kaas en gelijk het kaasmeisje ook enthousiast gemaakt over de gehaktballen met een blokje kaas. Ze had nog het goede idee om het te omwikkelen met spek. Een heel goed idee, ik ben ook wel een spekliefhebber, alleen had ik dat niet in huis en had ik geen zin om dat te halen. Zo zonder spek was de “kaasbal” ook erg lekker!

Ingrediënten: 300 gram gehakt, 1 ei, zout, peper, cayennepeper, knoflookpoeder, uienpoeder, Surinaamse kerriepoeder (nandan masala), paneermeel, 2 blokjes kaas, Provençaalse kruiden, geraspte kaas,

Aantal gehaktballen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng 300 gram gehakt met 1 ei, zout, peper, cayennepeper, knoflookpoeder, uienpoeder, nandan masala en paneermeel. Vorm er twee gehaktballen van. Maak een kuiltje in de gehaktbal en doe daar het blokje kaas in. Vorm het gehakt weer goed om het kaasblokje. Rol de gehaktballen door paneermeel gemengd met Provençaalse kruiden en geraspte kaas. Leg de gehaktballen in een ovenschaal. Zet de ovenschaal 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(165 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top