Julius Broodjes – Doorn

Julius Broodjes – Doorn

Julius Broodjes Doorn Pollo
Op de parkeerplaats voor Julius Broodjes sta ik bijna elke vrijdagochtend wanneer ik naar mijn vader in Doorn ga en nog even wat nodig heb. Alleen dan is Julius Broodjes nog dicht. Vandaag ben ik er op de terugweg naar huis gestopt en heb er een broodje gehaald. Dat moest toch wel een keer, na al die keren voor de deur parkeren!

Ik koos er voor een Luxe broodje Pollo. Dit was een barra gallega broodje belegd met gerookte kipreepjes, huisgemaakte whiskysaus, ijsbergsla, tomaat en komkommer. Zoals je ziet een flink belegd broodje. In ieder geval een lekkere lunch op de vrijdagmiddag!

Julius Broodjes
Rozenburg 7
3941 EV Doorn

0
(119 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top