Pasta met Champignonroomsaus

Pasta met Champignonroomsaus

Pasta met Champignonroomsaus
Leuk, een eerste dag werken na mijn korte vakantie en gelijk weer een flinke vertraging met de trein. Ach ja, ik ben thuis gekomen. Britt was al gaan koken en maakte deze pasta met champignonroomsaus. Lekker!

Ingrediënten: spaghetti, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 400 gram champignons, boter, bloem, 250 ml kookroom, geraspte kaas, basilicum,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 400 gram champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Maak een roux van boter en wat bloem. Voeg geleidelijk 250 ml kookroom toe. Voeg op het laatst wat geraspte kaas toe. Laat de kaas smelten. Voeg de roomsaus toe aan de ontbijtspek en champignons. Serveer met de spaghetti. Doe er op je bord wat basilicum bij. Eet smakelijk!

0
(133 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Pasta met Champignonroomsaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top