Café ’t Heen en Weer – Utrecht

Café ’t Heen en Weer – Utrecht

kroketten Café 't Heen en Weer
Vandaag had Britt haar laatste toets van dit jaar en ik zo’n beetje weer mijn laatste vakantiedag. We zouden dus gaan shoppen in Utrecht. Britt moest al vroeg toetsen, dus daarna was het tijd om te shoppen. Tom bleef ook gezellig aanhaken dus we hebben een dag in Utrecht rondgelopen. Ondertussen moest er wel geluncht worden. Dat deden we bij Café t Heen en Weer.

Dit is een café pal aan de Oude Gracht. Echt een kroeg. Een grote lunchkaart hadden we niet verwacht. Het was een simpele kaart wat je wel vaker ziet in een kroeg. Alle drie waren we eensgezind en kozen we voor de kroketten op brood. Prima.

Café ’t Heen en Weer
Donkere Gaard 13
3511 KV Utrecht
Tel: 030-2311175

(99 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top