Koning van Denemarken – Rhenen

Koning van Denemarken – Rhenen

Koning van Denemarken - Rhenen Club sandwich zalm
Vandaag kon Britt eindelijk zelf in onze UP rijden nu ze net haar rijbewijs heeft. We moesten dus een doel hebben om naar toe te rijden. Dat werd Rhenen. Eerst hebben we wel een rondje geoefend met de auto, voordat we met een UP vol naar Rhenen gingen. Bij de Koning van Denemarken hebben we geluncht om onze weg naar huis via Wageningen te vervolgen.

Wat hebben we gegeten. Tom en ik waren eensgezind en kozen voor de club sandwich zalm. Dit was een getoaste birke (een Deense broodje) riant belegd met gerookte zalm, wasabimayonaise, tomaat en rode ui.

Koning van Denemarken - Rhenen Burger King
Michel nam de Burger King. Een broodje hamburger met sla, tomaat, rode ui, bacon, tomatensalsa en mayonaise. Erbij werd een bakje frites geserveerd.

Koning van Denemarken - Rhenen brie
Britt had zin in Brie en nam een smörrebröd Brie. Deze was belegd met brie uit de oven, honing, pijnboompitjes en Italiaanse olijven. Smörrebröd is een Deens lunchgerecht gemaakt van een Deense birke (witte of bruine bol) die royaal belegd zijn.

De gerechten waren lekker, het heeft ons in ieder geval gesmaakt. Grappig was dat de salades bij de club sandwiches zalm beide net even anders waren. Het is maar een klein detail, maar toch.

Koning van Denemarken
Utrechtsestraatweg 2
3911 TT Rhenen

0
(119 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top