Vega: Gegratineerde Bloemkool met Aardappeltjes in Yoghurt

Vega: Gegratineerde Bloemkool met Aardappeltjes in Yoghurt

Vega: Gegratineerde Bloemkool met Aardappeltjes in Yoghurt
Ingrediënten: 450 gram krieltjes, 1 bloemkool, 250 ml yoghurt, 1 theelepel sambal, 1 eetlepel kurkuma, 2 theelepels paprikapoeder, 1 theelepel Surinaamse kerriepoeder (nandan masala), 150 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook 450 gram krieltjes en 1 in roosjes gesneden bloemkool bijna gaar. Meng ondertussen de yoghurt met 1 theelepel sambal, 1 eetlepel kurkuma, 2 theelepels paprikapoeder en 1 theelepel Surinaamse kerriepoeder. Giet de bloemkool en krieltjes af. Verdeel dit in een ovenschaal. Schep voorzichtig de yoghurtsaus er door. Strooi er ongeveer 150 gram geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(89 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top