Mixed Grill Spies

Mixed Grill Spies

Mixed Grill Spies
We zijn weer thuis uit Zuid Limburg. De koffers zijn al weer uitgepakt, de was weer gedraaid en Brutsellog al weer bij gewerkt met wat we afgelopen week hebben gegeten. Nu nog de plog van deze vakantie afmaken voor LilleDame. Ik ben druk bezig met allerlei dingen. Op tafel stond vandaag mixed grill spiesen van Hoogvliet, gebakken krieltjes en een salade met wat sla en cherrytomaatjes uit eigen tuintje.

(104 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top